Kombikort

Lofsdalsspår och har ett ledkorts­samarbete. med kombikort för de angränsande områdena SOND (Skoterområde norra Dalarna) och Funäsdalen. Återförsäljare av Kombikort finns i båda respektive skoterområden.

** OBS. Information nedan är inte aktuell. ** ** Uppdatering kommer att ske under hösten 2023. **

Kombikort Lofsdalen – SOND

Lofsdalen och SOND (Skoterområde södra dalarna) har ett samarbete kring kombikort som gäller i båda områdena. Kombikorten finns i två typer: 

 • Rabatterade kombikort för de som redan har ett säsongskort för endera skoterområde.
 • Vanliga kombikort (ej rabatterade) för de som INTE har ett säsongskort i Lofsdalen eller SOND.
Kombikort säsong 2024.
Kombikort dag 2024.

Rabatterade kombikort Lofsdalen – SOND

Rabatterade kombikort kan lösas för 1 dag, 3 dagar, 7 dagar eller säsongskort mot uppvisande av betald säsongsavgift i Hemmaområdet (Lofsdalen eller SOND). Uppvisandet av kombikort hos återförsäljare sker antingen genom att kortinnehavaren har sitt säsongskort med sig in till återförsäljaren. Eller att kortägaren fotograferar kortet på sin skoter med sin mobiltelefon och visar upp detta vid köp av rabatterat kombikort.Säljaren fyller i registreringsnumret, årskortets löpnummer, kombikortets löpnummer (i resp. ruta) och försäljningsbeloppet på försäljningsblanketten.Priser se nedan pristabell 1.

Vanliga kombikort Lofsdalen – SOND

Vanliga kombikort kan lösas för 1 dag, 3 dagar eller 7 dagar. Dessa ej rabatterade kombikort gäller alltså de som INTE redan har ett säsongskort i Lofsdalen eller SOND.  Priser se nedan pristabell 2

Pristabell

1. Priser rabatterade kombikort

Priser för de som har ett säsongskort i antingen Lofsdalen eller SOND.

 • 1 dag 200 kr
 • 3 dagar 400 kr
 • 7 dagar 650 kr
 • Säsongskort 950 kr

  Utöver vanligt årskort

2. Priser vanliga kombikort

Priser för de som inte har ett säsongskort i antingen Lofsdalen eller SOND.

 • 1 dag 450 kr
 • 3 dagar 700 kr
 • 7 dagar 950 kr

Försäljningsställen Lofsdalen & SOND

Idre/Särna försäljningsställen kombikort

Lofsdalen försäljnings­ställen kombikort

Kombikort Lofsdalen – Funäsdalen

För åkning Funäsdalen gäller halva priset på en-, två-, och tredagarskort för de som har årskort i Lofsdalen. Vid uppvisande av bild på årsmärke med reg.nr. sittande på skotern får du en rabattkod från oss på Lofsdalsspår eller Karins Sportbod och köper sedan själv på deras webb https://funasfjallensledbolag.se eller deras app “Spår och leder Funäsfjällen” (alternativt Outby-appen).
Åkare från Funäsdalen kan köpa endags och tredagars för halva priset vid uppvisande av årskort från Funäsdalen på Karins Sportbod och Tännäs Fiskecentrum.

Funäsdalen försäljningsställen

Lofsdalen försäljningsställen

Rulla till toppen