Grundavgift för fastighetsägare


Fastighetsägare och campinggäster i Lofsdalens by nedanför Café ”Gamla Skolan”, kan lika som förra året lösa grundavgift och köpa rabatterade årsmärken till Lofsdalsspår via vår egen webshop. Du betalar med kort eller förskottsbetalning till vårt bankgiro. Läs mer om hur du handlar i webbshoppen.

Vår webshop är öppen för köp fram till 16 december 2016. Man hämtar ut sina förköpta märken på Karins Sportbod fr.o.m. den 14 december 2016.

Mellan 14 december 16-31 januari 17 har du som fastighetsägare och campinggäst även möjlighet att lösa grundavgift och köpa de rabatterade årsmärkena över disk hos Karins Sportbod. Efter den 31 januari 2017 gäller ordinarie priser för årsmärken och knappar.

Erbjudandet gäller samtliga fastighetsägare mellan och inklusive Dravagen och Sörvattnet under säsongen 2016-2017.


Gå till vår webbshop www.lofsdalssparshop.se


Observera att försäljningen i denna webbshop endast sker till fastighetsägare och de som hyr campingplats i Lofsdalens by nedanför café ”Gamla skolan”. Alla andra hänvisas till Turistbyrån i Lofsdalen eller näringsidkarna för köp av skoterleds- och skidmärken. Med andra ord: en order som inte innehåller en godkänd fastighetsbeteckning eller campingplats (vi jämför med ett utdrag från fastighetsregistret) kommer inte att behandlas.